Fix “Този iPhone вече е активиран. Сега можете да изключите този iPhone. "

Някои потребители на Apple iPhone или iPad може да имат проблем, когато се опитат да включат устройството си в компютъра си и да го синхронизират с iTunes, където се появява неколкократно съобщение, което казва:

Този iPhone вече е активиран. Сега можете да изключите този iPhone. "

За да преминете покрай това съобщение и да позволите на устройството да бъде синхронизирано, изпълнете следните стъпки.

MacOS

  1. Затворете iTunes.
  2. От Finder изберете " Go "> " Utilities "> " Terminal ".
  3. Въведете следното и натиснете „ Enter “:
    • defaults delete com.apple.iTunes StoreActivationMode

Windows

  1. Затворете iTunes.
  2. Задръжте клавиша Windows, след това натиснете “ R ”, за да изведете “ Run ” диалоговия прозорец.
  3. Изпълнете една от следните стъпки:
    • За 32-битови версии на Windows въведете следното, след което натиснете „ Enter “:

      C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt StoreActivationMode 0

    • За 64-битови версии на Windows въведете следното, след което натиснете „ Enter “:

      C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt StoreActivationMode 0